Некои трикови никад не треба да пробате да ги изведете (видео)

Сподели со своите пријатели

За малце ќе гу стрефеше смртка пред илјаднице људи затој што сакаше да се прави паметна и да пробуе да изведе прилично опасан и захтеван трик. Такој да ако не сте довољно способни седете си мирни.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.