Некои девојке едноставно не сакав ”лустер” момци (видео)

Сподели со своите пријатели

За да провериш дали некоја нова цура ќе те дружи и покрај тој што немаш косу, постирај на Фејсбук слике од време к’д не си бија лустер и закажи кафе у чаршију.

Loading...

Ако си отиде после прво седнување, тој не е добар знак.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.