Некои бебиња се играв с’с играчке, а овој с’с праву змију (видео)

Сподели со своите пријатели

Имате право ако кажете дека е малце језиво, пошто да гледаш дете како се игра с’с едну од најопасни створења на планету делуе страшно.

Loading...

Едноставно сигурно и ви како нас ќе се запрашате куде су му родители, нели? Епа не су сви родители толко засекирани што им прави дете и куде е, а посебно не с’с што се игра.

Нешто што не нас посебно буни е кој  уствари га снима цело време овој дете, наместо да га тргне од туј змију, али што е туј е.

Битно дека на детенце му е интересно и забавно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.