Некад тој у гаќе не е скриено ладно оружје (видео)

Сподели со своите пријатели

Полициски претрес како и свак друг, полицајац почнуе да проверуе сумњиви предмети по џебови, брца куде стигне, ама, уместо скриено ладно оружје, наваѓа нешто сасвим друго.

penis1-1

Loading...

Колко ли е само бија горд приведен и осомничен полугол преступник, а?

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.