Некад на прв поглед некои работе нема да ги запазите (фото)

Сподели со своите пријатели

Познати су ви оние слике на кои на прв погледн се прикажуе нешто потпуно поразлично, него што е реалност.

Изгледа некоја га промашија друштво

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451507945-815225

Америка уствари изгледа како патка

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451508032-815235

Тој е тај нога

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451508065-815237

Мора да погледнете неколко пута за да сфатите

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451508188-815243

11-ти д’н откако ме сви тражив

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451508442-815253

Нема ваљда да ме испиев

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451508483-815255

Ако погледнете убво све е под контролу

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451508524-815257

Не су сви лутке

na-drugi-pogled-foto-ilyke-1451508601-815259


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.