Некад дрпање туѓи паре од банкомат знае да не се посреќи (видео)

Сподели со своите пријатели

На много наврати смо виделе како лопови покушавав да крадев паре од људи пред банкомат, па и овај снимка не се разликује много, освен што напаѓач си доби добар ќутек.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.