Нехумано будење: Огроман паук под јорган (видео)

Сподели со своите пријатели

Општо познато е дека другари меѓу себе едвај чекав прилику да зезнев некога и после да му терав сеир целу годину.

Loading...

Несолена шала е тој што се тражи. Жртва е увек т’ј што заспие прв.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *