Не зезај ја освои медаљу? (видео)

Сподели со своите пријатели

Момент к’д си малце разочарана и немаш претставу дека уствари си била 0,1 секунду поспора од туј што освоила сребро и даваш изјаву у коју викаш дека ти е жал што немаш медаљу.

У т’ј момент новинарка ти каже дека имаш бронзу, а реакција: „Ај не зезај“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.