Не ву се свиѓа фризура – искрши гу фризерницу сас чук (видео)

Сподели со своите пријатели

Фризери знаев да утнев, ама не ваљда до толко за да некоја будала земе чук и да искрши све живо. Па ај што искрши фризерницу, него и муштерије ги подбра.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.