Не вреди да се протестира без пцување мајку и клетве (видео)

Сподели со своите пријатели

Претставници на самосталан синдикат у Босну, д’нска низ улице на Сараево организирав масован протест, у борбу за остварување на свои права.

Loading...

 LIVE Protesti radnika protiv zakona o radu

Работи се за обични радници кои реагирав за донесување на предлог Закон за работу, сас ултиматум до Парламент да се преиспитав сас одлуку у рок од десет минута.

 LIVE Protesti radnika protiv zakona o radu

Како на свак протест, Парламент остане глув на работнички барања, и незадовољна маса почне да љуља ограду, по што дојдев незгодни специјалци.

И нормално, туј е незаобилазан говор на радника од металску индустрију.

Порука е јасна: Да ви ебемо мајку, ега поцркате сви тамо што седите на упалену климу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.