Не си спецназ ако не скршиш пивску флашу од главу (видео)

Сподели со своите пријатели

Специјални силе на Украину, познати како СПЕЦНАЗ, мора у тек на обуку да научив и да кршив пивски флаше од главу. Знаејќи дека пивска флаша е тешка за кршење, еве што се догоди при снимање на овуј вештину.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.