Не се зезајте с’с љубоморну девојку пошто е спремна да закоља (видео)

Сподели со своите пријатели

Е да си знаете ако сакате некад да се нашалите дека гу варате вашу девојку много пазете и прво простудирајте до куде е она спремна да иде од љубомору, пошто еве овој видео е пример дека претерана љубомора може и живот да ве кошта.

За малце ќе га закољаше дечка к’д га зема нож, а он само сакаше да се нашали с’с њума дека некоја друга га задовољуе орално, а тој е уствари његов другар.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.