Не се снима венчање по ливаде (видео)

Сподели со своите пријатели

Све беше толко романтично замислено. У кадар улаза трава, зеленило, заљубен брачан пар и неочекуван пресрврт.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.