Не се прави најсилан за да не скршиш ноге к’д ќе бегаш од ќутек (видео)

Сподели со своите пријатели

И овој е још една луда дешавка што ни доваѓа од руско тло, а работи се за тепачку на двоица тинејџери. Ќе видите дека дечко у зелено на почетак га задава главан ударац, ама не за дугачко, тој беше само за да може да мисли дека е посилан.

Loading...

После изеде ненормалан ќутек, па почнасва да му летив ноге преко главу у намеру да избега од туј. Мавачка по њега продужи, а како су се одвивале даље настани дечки не снимиле.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.