Не само што рипна од авион него у пад сложува рубикову коцку (видео)

Сподели со своите пријатели

Сложување на рубикову коцку може да биде доста запетљана ствар за поголем дел од људи. Али едноставно некој е махер за такви работи, па не му сметав ни најекстремни услови за да може да гу склопи.

Loading...

Овј дечко пошто толко гу усовршија процедуру на уклапање на рубикову коцку, па одлучја да рипне од авион с’с падобран и да покуша у пад да гу склопи коцку.

Дали ќе успее и колко време ќе му треба погледнете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.