Не само да му одземев старатељство, него и затвор треба да лега (видео)

Сподели со своите пријатели

Имале смо прилику да видимо свашта низ нашу рубрику „Сеир“, ама од овој ќе бидете толко револтирани што ќе почнете да га пцуете овога „татка“ и да му посакате све најлошо у живот.

Loading...

Погледнете и кажете дали овој татко може да им га направи на свои деца, а и на било чиви деца, да не пази док вози па да ги подбере под гуме. Зарем још постоив такви дивљаци???


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.