”Не сам нормалан” – напиша Роналдо после овуј фору (видео)

Сподели со своите пријатели

Светски познат и можда најбољи фудбалер, Кристијано Роналдо, на улице на Мадрид, прекриен сас перику и наочаре, одигра партију фудбал сас мало момче, а да дете уопште не знае кој се крие под маску.

Loading...

Ќе мислите дека не сам нормалан, напиша Роналдо под видео постирано на свој Фејсбук профил.

Не бе, зашто ненормалан. Па и ти со човек од крв и месо.

Само имаш повише паре од нас.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.