Не пробујте дома све што ќе видите на интернет (видео)

Сподели со своите пријатели

Популарно по интернет моментално е едење на варен мумуруз, класче или ти пченка (како сакате) ама док е на бургију што се врти. Такој овај девојка се одлучила и она да проба да се сними ама бургија малце ву гу замота косу, па остана с’с нову фризуру и недоеден мумуруз.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.