Не поминувај на црвено – ќе леташ од шофершајбна (видео)

Сподели со своите пријатели

Секогаш постојат возачи кои мислат дека се над сите сообраќајни правила. Таквите возачи се истите оние кои ги предизвикуваат сообраќајните незгоди, и кои, освен што го загрозуваат својот живот, ги ставаат на коцка и животите на останатите учесници во сообраќајот.

Loading...

Погледнете ја снимката, и запрашајте се:

Вредат ли пет секунди време за ваква несреќа?

 

И не заборавајте: Секогаш врзете безбедносен појас!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *