Не му дадоа да оди во толает, па си изврши нужда на подот во кафулето (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако момчето побарало во „Старбакс“ да му одобрат да оди во тоалет, а тие го одбиле, за инает голема нужда им изврши на подот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.