Не ме замарај мори гуско, да не ти ги искубу пердуви (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д ќе га изгледате овој видео ќе ви бид сасвим јасно зашто на одредени особе к’д не изнервирав ги викамо „гуско една“. Тој не било за џабе пошто су тој много досадни животни, а овај мачка се увери у тој, а к’д ќе гу погледнете њину борбу ќе се уверите и ви.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.