Не гледај ако се плашиш од висину и нечију лудост (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Ов’ј дечко е неустрашив херој на сви времиња. Сас моноцикл, дечко одлучуе да вози по ивицу на брану високу 166 метра.

Loading...

Една грешка – и збогом животе.

Свака част. Што на подвиг, што на луд памет.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *