Не ги фрљај ручке од Пони – ќе ти се најдев (видео)

Сподели со своите пријатели

На социјални мреже убрзано се шири снимка од рускога ”научника”, кој за свои потребе си принашја нов вид на ашов.

Loading...

Иако сас његов нов изум не можете да правите ништо друго, риљање двор сас овј’ј изум е екстра работа.

Погледните:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *