Не е он крив што точак нејќе да га чека (видео)

Сподели со своите пријатели

На дечка му убаво појде на почетак спуштање, ама тамн к’д требаше да прелетне, зезна га точак побрза напред, возач остана позади и ништо под добар резултат, само се насмејасва људи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.