Не е ни птица, ни авион – овој е Русинка на мотор (видео)

Сподели со своите пријатели

Замислете док се возите по пут покрај вас да здогледаде мотор, а на њега полугола Русинка, па још и изведуе овакви акробацие.

Loading...

Хм…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.