Не е џабе изрека дека некој е досадан како мачка (видео)

Сподели со своите пријатели

Кој има дома мачку, знае колко може тој домашно милениче да биде досадно и препредено.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.