Не е битно што ќе ги однесе поплава, важно е весеље (видео)

Сподели со своите пријатели

Верувале или не има и такви баксузи што на д’н на свадбу ќе се деси поплава низ Србију, ама зар с’га тој да биде проблем она да не се одржи? Па, никако.

Они и покрај тој што под астали и клупе им тече вода, решиле да га направив весеље, па такој сватоштине абер немав, седив, едев и пиев како ништо да не се дешава.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.