Не е битно како ќе почнеш, битно е како ќе завршиш (видео)

Сподели со своите пријатели

Викав дека е битно да се учествуе, а тој е едино нешто што овај девојка од видео га направи, затој што она почна ама и заврши тамо куде што почна.

Стварно треба да се стигне па до тој место ама не у т’ј стил бе сестро.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.