Не е битно другарство од детство – битан е Мерцедес (видео)

Сподели со своите пријатели

Син на рускога милијардера, Грегори Голдшеид, у потрагу по одговор дали паре и богатство ги мењав људи, има нову епизоду, ов’ј пут снимену сас две добри другарке.

Loading...

Имено, Грегори ќе собере две другачке од улицу и после ќе каже дека двете су много и дека една мора да си иде.

Наместо да не се двои, другачка си остануе у Мерцедеса, ама…

Видите си сами што ќе следи.

П.С

За превод на енглески, стисните си CC на десан агол на видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.