Не е алкохол за свакога (галерија)

Сподели со своите пријатели

Некои људи едноставно не можев да пиев превише пошто много брзо ги „фаќа“, а други па пошто знаев дека споро ги „фаќа“ пиев како да не су виделе.

Loading...

Еве дна галерија што покажуе дека пиајнство не бира за пол и године и дека к’д си пијан не знаеш за себе.

Овија другари буквално се „уѓониле“ што би кажале ми у Куманово. К’д си трезан изгледа много смешно, ама на њима сигурно не ги е.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.