Не дозволујте куче да ви га вози камион пошто нема далеко да догура (видео)

Сподели со своите пријатели

Можда наслов ви звучи некако нереално и глупо, ама овој е стварна Камијонџија га паркираја камион, а у некој момент возило само почнало да се движи, а за тој време позади волан било видено куче. Снимка е објавена на интернет па ако ви изгледа нереално погледнете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.