Не дирај вепра док спие (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Сигурно сте слушнале за онуј стару српску „Не дирај лава док спава“, епа не га дирај ни вепра.

Прво е чудно што за милениче имаш вепра, али добро не осудуемо, само не се дирај с’с њега за твое добро.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *