Не дај Боже да си војник у Чиле (видео)

Сподели со своите пријатели

Чилеанска армија има свој начин како да ги трењира свои војници. Ваква трка и издржљивост не се памти још од време на ЈНА.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.