Не бија задовољан од услугу на „Мерцедес“ па га све уништи (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д ќе купуете авто што вреди 150.000 евра задља работа што се очекуе е дека брзо ќе се поквари. Епа б’ш тој му се десило на овога човека у Јужну Кореју.

Loading...

Непознат човек, изгуби контролу и стрплење, па фино лепо зема га стап за голф, вика телевизиску екипу и удри. Сам га уништи свое ново авто.

Откако га земаја нов суперлуксузан S63 AMG и направија неколко круга, приметија дека има фаталну ману – авто му изгаснало дури 4 пута и он едноставно пукна.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.