Не би сакале да ве снајде оваква брутална скриена камера (видео)

Сподели со своите пријатели

Има ли нешто полошо од тој некој да ве остави у мртвачницу и од едн пут да почнев да оживуев мртви. Овија људи гу имале туј среќу или несреќу да бидев дел од најбруталну скриену камеру на свет, а еве како изгледа тој.

Да не га посакаш ни на најголемога душмана.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.