Натпревар на лудаци: Шамарав се док не паднев на земју (видео)

Сподели со своите пријатели

У Америку постои натпреварување кое е малце лудачко затој што љубители на тетоваже се шамарав, а учесници су очигледно доста храбри затој што обично рунде завршуев с’с некога на под.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.