Наступ кој ги шокира сви – најеластична девојка (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д поголем дел од нас би пробаја да га направи овој, вероватно би завршија у болницу с’с тешки повреде. Меѓутим, за Нину тој не бија проблем. Њојан талент е изванредан а реакцие на публику и на судие у жири ќе ви објаснив све.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.