Напунисва га авто с’с гас за смејање и случајно запалисва упаљач (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д се ставив две будалинке не е л’сно мора да се признае ни с’с едну некад не се искача на крај, а не с’с две и тој толко големи глупаци како овија двоица.

Loading...

Они сакасва да направив смешно видео за на интернет па у авто стависва гас за смејање, а после случајно запалисва упаљач, што мислите запали се, нели? – Нормално.

Е’дн од тија глупаци почна да чури пошто му се запали глава, а дечко што снимаше успеја све да га преживи и да га постави видео на интернет. Ипак снимисва видео ама далеко е од смејање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.