Напуниш балон сас воду и плеснеш га другара меѓу ноге (видео)

Сподели со своите пријатели

Греота бе да му направиш на вернога другара овакво нешто. Мани друго, болив га тестиси, а и нов Ајпад отиде у ѓавола.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.