Направете си и ви дома овакву лубеницу (видео)

Сподели со своите пријатели

На прв поглед делуе како лубеница. Ама у прашање е нешто друго. Овој е ремек-дело што само од надвор изгледа како лубеница, а унутра ве чека изненадување.

Loading...

Работи се за укусну торту која изгледа како лубеница. Овај жена на видео ќе ви покаже корак по корак како сами да си гу напарвите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.