Направа за проверување документи низ шалтерску дупку (видео)

Сподели со своите пријатели

Отидеш да чекаш ред, било по државни институције, било по банке и пошту, и тамо те дочека нервозна шалтеруша, која још на непредадени документи, одма ти најде што фали.

Loading...

За да не се мучив да викав низ дупку, можда овај направа треба да се земе у сериозан обзир да се набави преко тендер на Владу на РМ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.