Направа с’с коју доктори више нема да ви ги промашуев вене (видео)

Сподели со своите пријатели

Сигурно ви се е десило некад да идете да давате крв или да примите инфузију па медицински сестре и докторски персонал муку да мучив с’с ваши вене и там’н к’д мислив дека ги погодиле утната работа па ајде све од почетак.

Епа изгледа дека на тој ќе му дојде крај с’с овуј нову псраву што ги скенира вене и тачно ќе се знае куде ви тече крв и никад нема да ви промашив вену.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.