Напија се с’с девојку, а разбудија се с’с транџу (видео)

Сподели со своите пријатели

За дечка поздрав с’с песму од Цецу – „Пази с киме спаваш“, затој што девојка му направила малце буратлу шалу на дечка у Бангок.

Девојак тврди дека дечко ву се толко напија што немаја претставу за себе, па она одлучила да унајми „лејдибој“ или транџу и дечко ву сабајле да се разбуди покрај њега. Како тој зигледа к’д он ќе сфати сабајле, мора да погледнете сами.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.