Нападнасва гу хулигани што не знаесва дека она има дечка боксера (видео)

Сподели со своите пријатели

Иако насилство треба да биде последња опција, ипак постоив животни ситуацие у кои физички обрачун, за жал, е неопходан.

Док млад пар се шеташе, налетесва на двоица насилници кои фрљисва неугасен пикавац у косу на девојку. Испоставило се дека тој е голема грешка, затоја што беќар ву е боксер, па с’с два нокаута га реши проблем.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.