Нападнасва га 15 Турци, али они не знаесва дека он е боксер (видео)

Сподели со своите пријатели

Он само сакаше да купи воду, а направи тоталан хаос к’д сакасва да га нападнев 15 Турци од едн пут, а он мораше да се одбрани. Е тија исти Турци се и д’н д’нска каев, попто они не знаесва дека он е уствари професионалан боксер кој ги е*а матер.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.