Напад на дремку насред шопинг (видео)

Сподели со своите пријатели

На дете толко му се приспа у тек на шопинг, што гледајќи га како се бори сас напад на дремку, иде ти се да мунеш руку у екран и да га фатиш, да не падне.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.