Наместо да се зезав – исече му га нос на другара (видео)

Сподели со своите пријатели

Да се зезаш док си пијан и не е толко лоша идеја, ама зашто б’ш сас мач?

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.