Наместо да плескав видео игре, татко им нареди да свирив у бенд (видео)

Сподели со своите пријатели

Деца од босански град Бреза, уместо да трошив време на компјутер и Фејсбук, на идеју на татка – гитаристу, основав свој бенд и почнев да рокав екс ЈУ рок песме.

Loading...

Формирани у 2013, овија дечиња на свои врсници им држив лекцију за тој дека свакодневно висење на Фејсбук не донаса ништо добро.

Само напред за “Неки нови клинци бенд”.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.