Наместо да га извлечев авто од дупку, они гу извлечесва само осовину (видео)

Сподели со своите пријатели

Малце една несреќа тој што му паднало авто у дупку к’д е пукнала водоводна цевка, па на крај комунални радници место да га извадив цело авто они га вржале само за осовину и само тој га извлекле.

И вас ќе ви падне криво и за авто и за човека.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.