Наљути се младожења – изрита торту (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако куде нас постои обичај снашка и младожења заедно да га сечев прво парче торту, у Казахстан, тој е малко другачије.

Loading...

Како што може да се види на снимку, снашка требаше сас неколко залчиња да га нахрани новопеченога мужа. Меѓутим, муж некој незгодан, направи скандал и покажа како треба да се улегне у брак.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.